30 day challenge: Day 1 Macro

My post no 500 (!)  is also the post from the first day of my 30 day photo challenge. The theme is macro as I wanted to start of a bit easy. Of course, being November, and a cold day with a bit of snow, it wasn’t all that easy. Here’s two shots. One that’s my first choice for day 1, and one that’s not quite sharp as a macro shot should be, but I still liked the result after a bit tweaking in photoshop.

Day 1 November detail

not quite sharp

Advertisements

15 thoughts on “30 day challenge: Day 1 Macro

 1. Hei Inga, takk for hyggelig kommentar du la igjen hos meg på min blogg.
  Ang matfotografering vil jeg anbefaler deg å søke på google etter artikler om hvordan fotografere mat – det gjør jeg. Disse bildene her har jeg tatt i kun dagslyset som kom inn fra kjøkkenvinduet (jeg skrudde av alt lys ellers på kjøkkenet). Som du skjønner har jeg redigert bildene etterpå. Jeg har kun brukt matpapir under sjokoladen fordi det blir så sølete når den skal hakkes opp. For å få den litt kulere krøllet jeg den på forhånd. Ellers bruker jeg det jeg har. Jeg har faktisk kjøpt inn litt småstæsj på loppis og bruktbutikk som jeg har planer om å bruke i fotografering av mat, og så har jeg planer om å låne ting av damer jeg kjenner som har mye rart på kjøkkenet.
  Men først anbefaler jeg deg å lese artikler om matfotografering, det er mye du kan gjøre ganske så enkelt. Jeg håper du prøver videre!!!!!!

  🙂

  1. hei, og takk selv. Kanskje jeg skal prøve litt etterhvert, selv om matfotografering nok aldri blir min hovedgeskjeft hender det jo at jeg gjør noe gøy på kjøkkenet som ville vært gøy å dokumentere på en fin måte 🙂

  1. Tusen takk, Bjørg! Gjør et søk på 30 day photography/photo challenge på nettet så får du masse tips. Og flere blogger lager også spesielle lister for hver måned etter hva jeg forstår. Det er bare å boltre seg i ideer. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s